maandag 31 januari 2011

Dino's maken

Deze week werken we rond het thema dino's. Heb je thuis een boek, prent, ... van dino's, dan mag je dit gerust meebrengen. Vandaag hebben we al eens geprobeerd om een dino te tekenen. We zijn in de schoolbib op zoek gegaan naar boeken over de dino's en tijdens knutselen hebben we met kosteloos materiaal dino's geknutseld.



Posted by Picasa

Veel succes Houda

Hey Houda,
hopelijk krijg je dit berichtje te lezen. We hopen dat de operatie goed gelukt is en je niet te veel pijn hebt. We denken aan je en hopelijk tot snel!
Klas roos
Posted by Picasa

vrijdag 28 januari 2011

Feestje Houda

Iets voor de middag hebben we een afscheidsfeestje gehouden voor Houda. Wanneer Houda geopereerd is, gaan we (juf Chris en ik) eens bellen naar het ziekenhuis en vragen of we eens mogen langskomen. BedNet zal de eerste weken nog niet zijn, omdat Houda dan nog een beetje moet kunnen bekomen van de operatie. Regelmatig gaan we postpakjes opsturen, dus kaartjes, tekeningen mogen met de kaft meegegeven worden.
Hieronder enkele sfeerbeelden van het feestje ...



Posted by Picasa



Posted by Picasa

woensdag 26 januari 2011

Afwezigen

Momenteel zijn er steeds meer en meer leerkrachten ziek.

Juf Ilse is nog zeker heel de week ziek. Juf Fierens, juf De Mulder, Meester Verron zijn afwezig, hierdoor moet juf Beyres vaak vervangen.
De niveauwerking voor taal ligt dus even stil. Ik probeer dit zo goed mogelijk op te vangen, al is het werken met twee niveaugroepen niet altijd even makkelijk.

maandag 17 januari 2011

Terug op post

Vandaag was ik terug op school.
't Was fijn om alle kindjes terug te zien.

De dag begon al meteen erg goed, want Elise had nog wat lekkers voor mij!
Ik had ook nog een pakje voor Elise. Er zat een micro in. Elise dierf er niet door zingen. Maar dat zal ze thuis wel doen. :o)
Het was nog niet gedaan met pakjes: Omdat Elise voor de vakantie ziek was en het kerstfeestje gemist had kon ze toen geen pakje openmaken. Dat heeft ze vandaag dus wel kunnen doen. In het pakje zat een kleurboekje en wat stickers. Veel plezier ermee!

Deze week leren we nog een hele week over de piraten. Volgende week doen we het thema HakkeTakkeStokkeTok .... ra ra ra wat is dat!

woensdag 12 januari 2011

juf ziek

Hallo,

eindelijk vind ik terug even de kracht om een berichtje te typpen.
Zoals jullie ondertussen al vernomen hebben ben ik het jaar niet zo goed gestart. Ik zit een weekje thuis met een infectie op mijn longen.

Maandag kom ik terug naar school, ik ben wel eens benieuwd om die piraten te zien. Juf Neeckx (stagiaire) stuurt me elke dag een verslagje zo blijf ik toch nog een beetje op de hoogte.

Tot binnenkort, Schip Ahoy!