maandag 28 mei 2012

Verkeersdag

Op donderdag 24 mei hadden we met de hele school een projectdag rond verkeer. Voor klasjes geel en oranje stond er een leuke dag gepland.
Eerst was er een bezoekje van de politie. Zij lieten ons alles wat er in die politiewagen te vinden is zien en vertelden erover. Daarna mochten we de sirene eens horen en mochten we allemaal in de combi gaan zitten. Als tweede was er een fietsparcours met juf Martine. We probeerden om ons recht te houden over het bergje en te slalommen tussen matjes en kegels. We moesten ook een spuit vullen en dit leeg spuiten in een bekertje. We konden er wel 3 vullen! Om de voormiddag af te sluiten, was er een leuke spelletjesworkshop met juf Geert en juf Roxanne. We speelden met groene, oranje en rode balonnen, we leerden over verkeersborden en speelden "agentje mag ik oversteken" met leuke opdrachtjes. En als dat nog niet leuk genoeg was, mochten we ook nog eens gaan picknicken en op de speeltuin spelen. Wat een dag vol dolle pret!! Je vindt alle foto's op de fotopagina en het zijn er veel :o)

woensdag 9 mei 2012

Verjaardag Jarne

Op donderdag 3 mei verjaarde Jarne. Hij werd 7 jaar.
Jarne kreeg een ballon, een cadeautje en de andere kinderen maakten voor hem een tekening waar we een boekje van maakte. Hij had voor iedereen cake meegebracht, die we samen met juf Chris en juf Evelyne konden opsmullen, en een leuk verrassingszakje. Dankjewel Jarne! Om de dag af te sluiten, koos Jarne voor het spel tikkertje. Hannah kon niet mee lopen, maar was samen met de juf fotograaf van dienst. En daar kwamen toch wel leuke foto's van... Je vindt de foto's op de fotopagina. P.S. ondertussen ben ik terug mama geworden van mijn tweede zoontje Cisse. Alles prima in orde met ons :o) groetjes juf Gregoir