donderdag 3 februari 2011

In het ziekenhuis

Na een wandeling in het zonnetje komen we aan. Eerst maken we nog even enkele afspraken. Wat mag wel/niet in een ziekenhuis. Hoe kunnen we Houda vinden in het ziekenhuis. Ik (juf Gregoir) ben even aan de info gaan vragen wat de kamernummer is van Houda. Vervolgens moesten we eerst rechtdoor en dan met een grote lift naar de tweede verdieping.

We lopen door een gang met veel zieke kindjes. Onderweg komen we ook het klaslokaal van Houda tegen. Aan elke deur hangt een prentje, wij moeten bij het visje zijn.


Bij onze aankomst, had Houda het even moeilijk en veel pijn aan haar beentje. De pijnstillers van Houda waren ook net uitgewerkt. Houda heeft dan een paar pilletjes gekregen. Al snel verscheen een grote glimlach op Houda haar gezichtje. Van de mama van Houda kregen we al meteen een chocolaatje en wat te drinken.


Uiteraard zijn we niet met lege handen naar Houda gegaan. Juf Chris helpt Houda een beetje bij het openmaken van het cadeautje. Ook alle tekeningen en kaartjes die we op school ontvangen hebben worden afgegeven aan Houda.




In het pakje zat een popje van Diddle en een eendje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten