woensdag 4 april 2012

Laatste week voor de Paasvakantie

De laatste week voor de paasvakantie was er nog vanalles te doen op Ritmica voor klasje geel.

Zo bezochten we op maandag samen met klas rood en oranje 'Urania'. Hier vertelde ze ons over de aarde en andere planeten.
We mochten zelfs door een echte sterre - en zonnekijker turen! Omdat er geen sterren waren (ah nee! die zijn er alleen 's nachts), konden we enkel de zon zien.
Maar ook dat was erg leuk! Zeker toen zomaar het dak open en toe ging! WAUW!

We keken naar een filmpje over de maanlanding en konden zien hoe een raket opstijgt. Ook waren er filmpjes over hoe elke planeet eruit ziet. Leuk en erg interessant!
Als afsluiter mochten we één van de vele stenen die uit de ruimte waren gevallen vasthouden. Het voelde helemaal niet aan als een steen en het was erg zwaar.

Op dinsdag hadden we ons beloningsfeestje. Omdat we de voorbije weken zo hard aan onze werkpuntjes werkten en bijna allemaal blije gezichtjes verdienden, mochten we feesten!
We maakten eerst zelf onze hapjes: kaas- en salamiblokjes snijden en toastjes smeren. Daarna dansten we de sterren van de hemel terwijl juf Chris nog lekkere donuts voor ons bakte.
En na het vele dansen en smullen, rustten we uit met een drankje.

Op vrijdag hadden we een lekkere paasbrunch. Maar voor we begonnen met eten, merkten we op dat de paashaas of paasklokken waren langs geweest! Ze hadden voor iedereen eitjes gebracht.
Die konden we opsmullen als dessert. Want eerst een sandwiche eten! Je kon kiezen tussen lekkere krabsla gemaakt door klas oranje, eiersla gemaakt door klas geel of frikandelletjes, gemaakt
door klas rood! Juf Torfs kwam helpen om lekkere eitjes te bakken! Wat een eetfestijn!

Nu goed uitrusten en na de vakantie vliegen we er weer in. Prettige vakantie iedereen!!!



De overige foto's vind je op de fotopagina


https://picasaweb.google.com/112970487895480701849/LaatsteWeekVoorDePaasvakantie#

Geen opmerkingen:

Een reactie posten